Gazdovská klobása 1 pár 342 g
Zaručená specialita. Tradiční klobása slovenské domácí zabíjačky. Konzumuje se vařená, pečená, grilovaná.
Tradiční klobása slovenské domácí zabíjačky podle starých receptů, vyrobená z kvalitního vepřového a hovězího masa, dochucená čerstvým česnekem, kmínem, paprikou, pepřem. Uzená v klasické zděné udírně na studeném kouři. Plněná do přírodních vepřových střev. Konzumuje se vařená, pečená, grilovaná. Při správném skladování (v suchých a větraných prostorech) přirozeně vysychá a její kvalita se zvyšuje. Před konzumací tepelně upravte.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Slovenské klobásy a slaniny |
---|---|
Složení: | vepřové a hovězí maso – 118g na 100g hotového výrobku, jedlá sůl, přírodní koření, česnek. |
Výživové údaje: | na 100g výrobku: Energetická hodnota: 1694,2 kJ / 404,6 kcal, tuky: 37,52g, z toho nasycené mastné kyseliny: 14,87g, sacharidy: 1,23g, z toho cukry: < 0,20g, bílkoviny: 16,77g, sůl: 2,533g. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář