Tradiční Slovenská specialita. Na sucho naložená v soli, česneku a jalovci, uzená v klasické udírně a sušená v přirozených klimatických podmínkách.
Chutná slanina z vepřového boku, nastřikovaná solnou směsí a uzená v tradiční zděné udírně.
Uzený tradičním způsobem na bukovém dřevě bez přidaných látek.
Výborná trvanlivá, zvěřinová klobása. Klobása pro fajnšmekry. Obsahuje 51% jeleního masa a 49% vepřového.
Zaručená specialita se značkou kvality. Tradiční klobása slovenské domácí zabíjačky. Vhodná k přímé konzumaci.
Zaručená specialita. Tradiční klobása slovenské domácí zabíjačky. Konzumuje se vařená, pečená, grilovaná.
Výborná trvanlivá, zvěřinová klobása. Vyrobená z výběrového jeleního masa, vepřového a hovězího masa.
Vepřové škvarky z tradičního domácího řeznictví Janus
Výtečné sádlo se škvarky z tradičního řeznictví Janus
Oblíbená škvarková pomazánka z tradičního domácího řeznictví Janus
Prvotřídní sádlo z tradičního domácího řeznictví Janus
Nastavení