Polovnická klobása 1 pár 174 g

Výborná trvanlivá, zvěřinová klobása. Vyrobená z výběrového jeleního masa, vepřového a hovězího masa.

Dostupnost Skladem
96 Kč
Polovnická klobása 1 pár 174 g

Výroba polovnické klobásy trvá 4 až 5 týdnů, během kterých se solí, udí a suší tradičním způsobem. Výrobek má tmavě kaštanovou barvu, v řezu s viditelnými tukovými zrnky. Chuť je papriková, mírně pikantní, výrazná masová, aromatická vůně po uzení.

Doplňkové parametry

Kategorie: Slovenské klobásy a slaniny
Hmotnost: 0.18 kg
? Složení: vepřové maso 69g, jelení maso 63g, hovězí maso 6g na 100g hotového výrobku, jedlá sůl, přírodní koření, česnek.
? Energetická hodnota: 617,8 kJ / 386,3 kcal, tuky: 30,3g, z toho nasycené mastné kyseliny: 11,78g, sacharidy: 3,13g, z toho cukry: 0,49g, bílkoviny: 26,09g, sůl: 2,675g.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: