Polovnická klobása 1 pár 174 g
Výborná trvanlivá, zvěřinová klobása. Vyrobená z výběrového jeleního masa, vepřového a hovězího masa.
Výroba polovnické klobásy trvá 4 až 5 týdnů, během kterých se solí, udí a suší tradičním způsobem. Výrobek má tmavě kaštanovou barvu, v řezu s viditelnými tukovými zrnky. Chuť je papriková, mírně pikantní, výrazná masová, aromatická vůně po uzení.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Slovenské klobásy a slaniny |
---|---|
Hmotnost: | 0.18 kg |
? Složení: | vepřové maso 69g, jelení maso 63g, hovězí maso 6g na 100g hotového výrobku, jedlá sůl, přírodní koření, česnek. |
? Energetická hodnota: | 617,8 kJ / 386,3 kcal, tuky: 30,3g, z toho nasycené mastné kyseliny: 11,78g, sacharidy: 3,13g, z toho cukry: 0,49g, bílkoviny: 26,09g, sůl: 2,675g. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář