Nastavení
Chutná slanina z vepřového boku, nastřikovaná solnou směsí a uzená v tradiční zděné udírně.
Zaručená specialita. Tradiční klobása slovenské domácí zabíjačky. Konzumuje se vařená, pečená, grilovaná. Je ideální pro slovenskou polévku Kapustnica nebo českou Zelňačku.
Tradiční Slovenská specialita. Na sucho naložená v soli, česneku a jalovci, uzená v klasické udírně a sušená v přirozených klimatických podmínkách.
Výborná trvanlivá, zvěřinová klobása. Vyrobená z výběrového jeleního masa, vepřového a hovězího masa.
Delikatesa z vzácného plemene Mangalica. Šťavnatá, voňavá a vyzrálá klobása pro opravdové gurmány.
Zaručená specialita se značkou kvality. Tradiční klobása slovenské domácí zabíjačky. Vhodná k přímé konzumaci.
Výborná trvanlivá, zvěřinová klobása. Klobása pro fajnšmekry. Obsahuje 51% jeleního masa a 49% vepřového.